Skip to main content

Vores websites

Vi er eksperter i at lave
professionelle websites

Men en smuk hjemmeside er kun begyndelsen. Vi går også ind for at skabe hjemmesider, der faktisk fungerer for din virksomhed. Det betyder en hjemmeside, der er:

Hvad er fordelene
med at have en hjemmeside?

Men måske tænker du, "Hvordan gavner alt dette min virksomhed?" Lad os bryde det ned:

Superenkel onboarding-proces på kun 5 minutter

Færdige hjemmesider på så lidt som 30 dage

Gratis hosting, vedligeholdelse og opdateringer i 1 år

Lav pris – månedlige betalingsplaner

Betal mindre
Få mere!

kundeemne genererende hjemmesider til servicebranchen fra kun

500.-/måned

Ofte stillede spørgsmål

Hvem arbejder du med?

Selvom vi har arbejdet med næsten alle brancher, du kan komme i tanke om, er leverandører af boligservice vores hovedbeskæftigelse og yndlingsfolk at arbejde sammen med! Ræk ud til os og fortæl os, hvilken type virksomhed du har, og vi vil lade dig vide, om vi tror, vi kan give dig vanvittig værdi. Hvis vi ikke mener, at vi er det absolut bedste match til dit firma, vil vi henvise til andre webdesignbureauer, som vi tror, ville kunne betjene dig bedst!

Hvor meget vil min 365 Websites-hjemmeside koste?

Vi mener, at priser skal være gennemsigtige uden skjulte gebyrer. Det er derfor, at vores overkommelige pakker starter ved kun 195 dollars om måneden – uden nogen udbetaling eller startomkostninger. For at komme i gang i dag, kontakt os, og vi vil hjælpe dig med at vælge den bedste pakke til dine behov.

Hvordan fungerer priserne?

Du forpligter dig til at betale et lille månedligt gebyr hver måned i 12 måneder – men du vil kunne nyde fordelene ved dit websted fra dag ét.

Ejer jeg hjemmesiden?

Ja! Vi holder ikke vores kunder som gidsler! Når du har betalt hele perioden for din hjemmesidekontrakt, er hjemmesiden helt din egen. Du kan derefter vælge at hoste, administrere og vedligeholde hjemmesiden på egen hånd. Eller du kan lade den blive hos og forsætte med vedligehold og optimering og samtidig få en rabat pr. måned!

Hvor lang tid vil det tage at bygge min hjemmeside?

Hvor andre webdesignbureauer måske lader dig hænge i mange måneder før lanceringen, ved vi, at jo hurtigere din hjemmeside er oppe, desto hurtigere kan du lave salg. Det er derfor, vi får din hjemmeside live på så lidt som 30 dage (når din onboarding-fase er afsluttet). Større pakker og tilføjelsestjenester kan forlænge varigheden af dit projekt.

Vil min 365 Website-hjemmeside være Google-optimeret?

Ja! 365 websites bygger hjemmesider på et WordPress-fundament for at give dig den bedste optimeringsforspring. Derefter, som en del af hver pakke, implementerer vi alle de passende søgemaskineoptimerings (SEO) strategier, du har brug for, for en god start. (Dette inkluderer optimerede overskriftskoder, URL-strukturer, titelkodning, metabeskrivelser osv.) Vi vil også optimere dine billeder og oprette et XML-sitemap for at gøre dit websted mere søgbart. Vi vil holde dit websted sikkert med et SSL-certifikat og sørge for, at dit websted indlæses hurtigt, da begge faktorer kan påvirke søgerangeringer. Og ja, professionel, søgeordsoptimeret indholdsskrivning er en mulighed – bare spørg!

Kan du levere billeder?

Ja, det kan vi! Vi har et KÆMPE bibliotek med nichespecifik fotografi og video. Og hvis vi ikke kan finde det, du har brug for, vil vi søge i vores betalte netværk af lagerfotografering for dig og hjælpe dig med at købe de billeder, du ønsker.

Kan du levere indhold?

Ja, de fleste virksomheder hyrer os til at skrive SEO-optimeret indhold for at male deres virksomhed i det bedst mulige lys. Ikke alle sider på din hjemmeside vil have brug for professionel copywriting, men hvis du gerne vil have os til at tage os af resten, skriver vi for 950.- per side.